Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Referent a Barcelona

portolimpic-referent-barcelona

El diari digital El Mundo Financiero ha destacat a Port Olímpic com a referent de la zona marítima de Barcelona, després d'haver instal·lat un desfibril·lador intel·ligent per donar un millor servei als seus clients, visitants i treballadors, en favor de la protecció de la salut.

Segons El Mundo Financiero, la tecnologia intel·ligent per la qual ha apostat Port Olímpic i que està patentada per l'empresa B+Safe permet actuar amb eficàcia, seguretat i rapidesa en cas que es produeixi una aturada cardíaca a les instal·lacions del port, ja que el dispositiu està connectat les 24 hores els 365 dies de l'any i inclou teleassistència, telecontrol i geolocalització.

D'acord amb les estadístiques, a Espanya moren al voltant de 100 persones al dia per parada cardíaca, una cosa evitable en la majoria dels casos per mitjà del massatge cardíac i l'ús del desfibril·lador, que augmenta fins al 90 per 100 les possibilitats de sobreviure a una patologia cardíaca greu si s'atén l'afectat en els cinc primers minuts.

Llegeix la notícia completa aquí: www.elmundofinanciero.com/noticia/52086/empresas/el-port-olimpic-referente-de-la-zona-maritima-de-barcelona.html