Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Nou desfibril•lador al port

desfibrilador-portolimpic

Port Olímpic ha instal·lat un desfibril·lador cardíac, per atendre eventuals urgències mèdiques càrdio-respiratòries. Aquest aparell, que ajuda a recuperar les constants vitals després d'una parada càrdio-respiratòria mitjançant una descàrrega elèctrica, està situat a Capitania, al costat de l'estació meteorològica.

Tot l'equip de Capitania i part del de Seguretat ha seguit el curs de formació per manejar el desfibril·lador; així, en cas d'urgència sempre hi haurà algú disponible per ajudar a manejar-lo. En qualsevol cas, el dispositiu compta amb una línia telefònica connectada a la centraleta les 24 hores, per guiar en el seu ús de ser necessari.

De fet, es tracta d'un equip molt innovador, desenvolupat per la companyia SafeTIC en col·laboració amb Philips, Mondial Assistance i Vodafone. És el primer desfibril·lador operacional connectat semiautomàtic que ofereix televigilància i teleassistència les 24 hores, a més de geolocalització, diagnòstic automàtic i assistència automàtica, gràcies al GPS i a la targeta SIM que incorpora.