Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Èxit de l’Olimpic Market


El temps ha acompanyat per a la celebració de l’Olimpic Market, el mercat de moda i complements que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Port Olímpic. El sol i les temperatures agradables han afavorit un gran ambient tant dissabte com diumenge, i molts barcelonins i turistes han pogut gaudir d'un agradable passeig pel Port Olímpic fent compres, amb ambientació musical a càrrec de DJs en directe i diverses activitats per als més petits.

Una quarantena de firmes han participat en el mercat, que ha abastat des de moda i complements fins bijuteria, joguines i artesania. Marques de disseny, productes artesanals i molta qualitat han caracteritzat l'oferta d'Olimpic Market, que ha atret un públic familiar.

A més, l'esdeveniment ha comptat amb la participació de diversos bloguers i instagramers del món de la moda, de la mà de Blue Magic Cat, que a més ha ofert un sorteig de quatre sortides en catamarà.

L'empresa Business Yacht Club Barcelona, també amb base a Port Olímpic, ha participat així mateix en el mercat, així com el restaurant La Fonda, que ha ofert esmorzars a un preu especial per als expositors i descomptes en el menú de migdia.

IMG_1585-okgafas-marketmarket3market

Descobreixi molta més informació i fotografies a les nostres xarxes socials!

Twitter-logo2  instagramIcon_400x400