Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Avança les compres nadalenques a Olimpic Market

campanya-nadal
Olimpic Market, el mercat de moda i complements que se celebra aquest cap de setmana a Port Olímpic, és una excel·lent ocasió per avançar les compres nadalenques d'aquest any, en un ambient relaxat davant del mar, amb ambientació musical i tallers i inflables perquè els nens es distreguin.

De fet, el mercat congrega multitud de marques d'artesania, roba de disseny i altres complements perfectes per als regals de Nadal.

Si ets una apassionada de la moda, no et pots perdre els estands de Temptacions Bcn, Three A, Dita de Cris, Tuentichu, Tres Nones, Rosina Rose, Esmass i Lochurrum, o de Be Trendy My Kid si busques roba per a nens.

Pel que fa a bijuteria l'oferta és molt variada, amb les propostes de Sets & Sets, Mariona Bisuteria, One Jewel, Amóra, Alhaja Bisuteria, Paularodefer, Indigenas by Adrïana, Julius Complements, Helas Complements, L’Amanida, El Racó de Dins, Vietta Jewellery, My Margarita i Florentina de la Reja.

També trobaràs bosses, ulleres de sol i altres complements, amb Palos Pelos, Margarita’s Flors, Saccu Saccu i Wantlook, així com propostes surferes de la mà de Secretos Beach.
L'artesania estarà representada per diverses marques de bijuteria i complements i també per Mhm Manualidades, mentre que Pasionnatura, Sabons i Sensacions i Consultora de bellesa independent de Mary Kay proposaran els seus productes de cosmètica.

A més, estaran presents a Olimpic Market al club de navegació Business Yacht Club Barcelona, que ofereix l'opció de poder navegar per 39 euros al mes, i BlueMagicCat, que sortejarà sortides en catamarà.

El mercat se celebra tant dissabte com diumenge, de 11.30 a 20 hores, al Moll de Mestral, i és d'accés gratuït.