Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Nou premi #JoSócOlimpicBlue: Curs Llicència Navegació amb Escola Port


OLIMPIC BLUE
Ja tenim el guanyador del sisè premi del sorteig #JoSócOlimpicBlue, una promoció creada per donar a conèixer Olimpic Blue, la secció mediambiental de Port Olímpic, que treballem al nostre web. Veure aquí.

GUANYADOR/A SORTEIG
Aquesta setmana, el premi lliurat ha estat UNA SORTIDA PER A 2 PERSONES EN WATER BIKE, una Water Bike per persona. Es tracta d'una nova activitat ECO de l’empresa Five Star, en la qual es fan servir bicicletes sobre l'aigua en un agradable passeig per la costa de Barcelona.

S'ha seleccionat 1 guanyador i 3 suplents, que ocuparan el seu lloc davant de qualsevol inconvenient. El guanyador i els suplents s'han seleccionat mitjançant una aplicació en línia, de manera totalment aleatòria, tal com indiquen les Bases Legals del Sorteig.

Els noms dels suplents no es publiquen per així complir amb la Llei de Protecció de Dades vigent, però ens posarem en contacte amb ells directament a través del correu. Revisa la teva safata d'entrada per veure si has estat el guanyador!

OBRIM NOU SORTEIG | 22/05/19
Obrim la convocatòria d'un nou premi: un CURS LLICÈNCIA DE NAVEGACIÓ AMB ESCOLA PORT. Es tracta d’un curs bàsic de navegació totalment gratuït per a 1 persona: 6h de curs (2h de teoria i 4 hores de pràctica) que et permetrà portar embarcacions de fins a 6 metres d’eslora.
Recorda també seguir les xarxes socials de l’empresa: Facebook, Instagram i Youtube.
El sorteig es realitzarà el proper 22/05/19.


Recorda que encara pots participar als sortejos de #JoSócOlimpicBlue i que, durant el Marina Day, el 8 de juny, entregarem nous premis en directe: sortides en veler, experiències en catamarà, descomptes en empreses de port, etc.

Descobreix tots els premis aquí.
Inscriu-te aquí. Recorda que encara que ja rebis les nostres comunicacions, necessitem de nou les teves dades per confirmar que estàs interessat / da en el sorteig.
Gràcies a les diferents empreses de Port Olímpic que han proporcionat experiències i serveis, podem oferir cada setmana un nou premi a tots els subscriptors de la nostra base de dades.