Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

S’acosta el Marina Day. RESERVA LA DATA.


S’acosta un dels dies més importants de l’any per Port Olímpic: la jornada de portes obertes dels ports esportius, impulsada per l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET). El Marina Day d’aquest any cau en dissabte 8 juny, un cap de setmana en què obrim les nostres instal·lacions al públic, amb activitats accessibles per a tothom per tal d’apropar-nos al ciutadà i a les famílies.

Com cada any, afrontem aquesta jornada amb multitud d’activitats preparades i amb moltes ganes de consolidar-nos com el nexe d’unió entre Barcelona i el mar Mediterrani, una joia que podem gaudir tots i per la qual no és necessari posseir una embarcació.

OLIMPIC MARKET
Aprofitant l’impuls del reconegut Marina Day, el 8 i 9 de juny tindrà lloc una nova edició de l’Olimpic Market, el mercat de roba, complements i artesania per excel·lència. Port Olímpic ha organitzat aquest esdeveniment en el seu format tradicional i amb un recopilatori de les activitats més exitoses de les passades edicions: tallers infantils creatius (pintacares i pintura), música en directe i una àmplia oferta de marques de moda, complements i productes artesanals; que aportaran un ambient familiar i molt colorit a Port Olímpic. A més, de 12h a 15h hi haurà concert amb Sergi Shine que amenitzarà l'hora punta del vermut i de compres.

JORNADA CENTRE MUNICIPAL DE VELA
Com cada any, el Centre Municipal de Vela oferirà activitats gratuïtes per donar l'oportunitat a famílies i ciutadans de Barcelona de provar diferents experiències nàutiques: sortides en embarcacions, activitats de Caiac i Paddle Surf.

També es muntarà una carpa per realitzar activitats infantils en relació amb el medi ambient i la nàutica, amb jocs gegants i altre material didàctic per conscienciar als més petits. De la mà d’un equip de noies educadores es treballarà la temàtica “Aquest no és el mar que volem”, tallers infantils de 12 a 14h i de 16h a 19h de pintura amb ceres, reciclatge, etc.

SORTEIG #JoSócOlimpicBlue
Com ja hem anat anunciant aquestes últimes setmanes, tenim una promoció especial que finalitza el dia del Marina Day. El concurs #JoSócOlimpicBlue ha estat creat per promocionar les activitats i el compromís mediambiental de Port Olímpic, que realitza periòdica i constantment accions de preservació, manteniment i cura de les seves instal·lacions i el seu entorn.

Prevenció de la contaminació, bona gestió de residus, reducció de l’ús de recursos innecessaris, millora del comportament ambiental del port, activitats de preservació de les instal·lacions, etc. Per tot això, el port rep cada any una sèrie de certificats que garanteixen i avalen la seva bona gestió mediambiental.

Així doncs, per donar a conèixer aquesta secció del port, a la que prestem especial atenció, hem contat amb la col·laboració de les empreses nàutiques i d’oci de les nostres instal·lacions. Gracies a la seva implicació, hem organitzat un sorteig que dura des d’abril fins a juny, amb l’entrega d’un premi cada setmana. Descobreix aquí tots els premis i com participar al sorteig.

A més, al seu tancament durant el Marina Day es realitzaran molts més sortejos en directe, on la gent podrà gaudir de descomptes, sortides gratuïtes en embarcacions ... i més sorpreses que anunciarem en el transcurs la celebració.

Informa’t sobre com participar al sorteig i formar part de #OlimpicBlue, la secció de Port Olímpic que treballa per la preservació mediambiental i el respecte pel seu entorn.