Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

La Mil Milles finalitza a Port Olímpic

BrujoLlegadaok

La Regata Mil Milles, organitzada pel Club Nàutic Skipper, amb la col·laboració del Club Nàutic Ciutadella, la Federació Catalana de Vela i la Real Federació Espanyola de Vela, arriba a la meta a Port Olímpic.

Després de recórrer 1.000 milles pel Mediterrani Occidental, pel mar Balear, passant pel Sud de la illa de Menorca, fins a arribar a Sardenya i el mític estret de Bonifacio i tornar al Port Olímpic, la Regata Mil Milles arriba a la seva fi.
L'embarcació Brujo (a categoria A2) dels valencians Alberto de Castro i José Luis Francès, Nirvana III de Jose Martín del CN Vilanova (en categoria tripulació) i el tarragoní Cessar Roch (en categoria solitari), amb A Poc a Poc Morenito, s'han proclamat guanyadors de la regata Mil Milles , Campionat d'Espanya 2015 de Navegació d'Altura.

En categoria tripulació reduïda A2 (en parella) la classificació ha quedat encapçalada pel Swan 42 Brujo d'Alberto de Castro del RCN de València, seguit per Mare Nostrum, un Sun Fast 40 de Santiago Twose del CN Arenys de Mar, a 1 hora 53 minuts 26 segons del guanyador. En tercera posició ha quedat el valencià del CN Benidorm, el Salona 37 Pajuelin XIII de Miguel Alberto Noriega, a 5 hores, 50 minuts, 12 segons del primer.

A destacar en aquesta edició de la regata la dura climatologia que ha tingut la prova, amb uns començaments de molt poc vent , que va provocar la retirada de varis dels participants. Els que van arribar a creuar l'estret de Bonifacio, estret que separa l'illa de Sardenya amb Còrsega, el fort vent es va convertir en el protagonista de la prova, amb un duro mistralenc (vent del NW amb puntes de 30 nusos de pressió) que va fer volar als regatistes cap a la línia de meta, que va provocar que els participants recuperessin el temps perdut, aconseguint uns cronos excel·lents. El guanyador de la Mil Milles, Brujo, va invertir un temps total de 166 hores, 57 minuts, 42 segons (7 dies).

Enhorabona a tots els participants i guanyadors!

Per a més informació: Difusión Náutica