Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Taxiboat club al Port Olímpic

TaxiBoat

El passat dimarts, 28 de juliol, es va inaugurar el nou Taxiboat Club de l'empresa Fènix Cruises SL, a Port Olímpic.

L'acte de presentació a mitjans de comunicació i personatges del sector nàutic, va comptar amb la presència de personalitats com el conseller de Territori i sostenibilitat Santi Vila i Vicente, qui va batejar l'embarcació.

Taxiboat Club es un nou servei amb intención d'oferir trajectes marítims entre Barcelona, Sitges i Vilanova i la Geltrú per excursions i events a bord. Aquest trajecte de 24 milles, funcionarà entre d'agost i octubre, amb un temps total de navegació d'una hora i 20 minuts.

Taxiboat Club és un vaixell de 60 places amb una ruta amb sensació de velocitat sense mareig, s'aconsegueix gràcies al sistema de sustentació dinàmica amb la qual està fabricat, s'eviti el moviment pendular. El disseny i tecnologia d'aquesta embarcació ofereix un major confort i seguretat, alhora que estalvia un 25% de consum de combustible. L'embarcació porta l'exclusiu sistema Volvo q4 tro, la primera unitat a Europa. El propi vaixell, fabricat i dissenyat pel prestigiós i conegut drassana QUER Barcelona amb base al Port de la Selva, és molt poc habitual en els serveis turístics marítims. Compta amb la tecnologia ecofast i un casc de supercavitació, que permet la navegació ràpida, còmoda i estable en qualsevol condició de mar.

Per a més informació:
www.taxiboatsitges.com