Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Tot a punt per la sortida de la Mil Millas des de Port Olímpic

velero

La travessia pel Mediterrani Occidental espera els seus participants en les dàrsenes del port.

Ja està tot llest per a la sortida de la Regata Mil Milles – Campionat d'Espanya Navegació d'Altura 2015 i Copa RANC d'Altura - des de Port Olímpic. Aquest diumenge dia 19 de juliol, el port té tots els preparatius llestos per donar el tret de sortida a totes les embarcacions que van arribant dels diferents punts d'Espanya.

Ahir, a última hora de la tarda, entrava al Port Olímpic el vaixell alacantí, després del trajecte entre Denia i Barcelona, navegat en solitari pel tripulant amb el qual cobrirà la Mil Milles en categoria A-2, Julio Tudela.

En les dàrsenes es troben ja amarrats el veler Pajuelín XIII de Miguel Noriega, el Nirvana III de José Martín, The Best Skipper, d'Enrique Curt i Mourisca, del gallec Gonzalo Vázquez, tots ells a l'espera dels seus competidors.

Des d'avui mateix queda oberta l'oficina de regates de la Mil Milles de Port Olímpic perquè les tripulacions puguin formalitzar les inscripcions i procedir als controls rutinaris i precinte de motors de cara a aquesta emocionant prova, amb l'objectiu de cobrir aquestes 1000 milles pel Mediterrani Occidental.

Jorge Bonal, representant del Port Olímpic destaca la rellevància que té pel port que la regata parteixi des de Port Olímpic, així com el desig que tots els seus tripulants es trobin còmodes, com a casa, en les seves instal·lacions, tant en els dies previs a la sortida com en la arribada de la travessia.