Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Port Olímpic incorpora motors amb gas a les llanxes auxiliars

15hp_motor2_c

Compromís amb el medi ambient amb la instal·lació de motors amb propà per a una navegació ecològica i econòmica.

Gràcies a la marca Lehr i a la seva revolucionària comercialització dels motors amb propà per a una navegació ecològica i econòmica, ha estat possible incorporar aquesta millora en les llanxes auxiliars de Port Olímpic.

Un sistema que ofereix una navegació més neta i respectuosa amb el medi marí, a més d'importants avantatges econòmics i tecnològics a diferència dels motors de gasolina i elèctrics que copen el mercat.

Un canvi radical i alternatiu en la propulsió del foraborda.

En paraules de Vicente Daza, delegat comercial de Nautigas a Balears, explica que els avantatges que comporta l'ús d'aquest motor davant d'altres productes són clau:

- Estalvi del 40% en cost hora de navegació: el propà costa la meitat o menys amb un consum similar.

- Beneficis mediambientals: Contaminen 50 vegades menys que un motor de gasolina. En comparació de la gasolina un motor de gas emet fins a un 60% menys d'òxids de nitrogen i un 15% menys de diòxid de sofre.

- Menor manteniment.

- Preu competitiu.

A més, la potència d'aquest motor és exactament la mateixa que desenvolupa un de gasolina en totes les circumstàncies i la seva durada és superior a causa del menor desgast que sofreixen les parts internes en els cilindres, a més, aquests motors no tenen problemes d'arrencada, funcionen netament i requereixen molt poc manteniment.

Port Olímpic aposta per un medi marí millor i més sostenible.

Per a més informació: LEHR