Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Quines empreses de Port Olímpic seran al Saló Nàutic de Barcelona?

salonnautico20184
Ja tenim aquí el 57è Saló Nàutic de Barcelona, una edició molt especial per a tots els fans de la mar i, sobretot, per a tots els fans de la vela: aquest any aquesta categoria serà la principal protagonista. L'esdeveniment s'inicia avui, 10 d'octubre, i finalitza el diumenge 14. Té lloc al moll de la fusta i el moll d'Espanya del Port Vell de Barcelona.

Port Olímpic serà un participant actiu d'aquesta edició amb l'assistència de diverses de les empreses i organitzacions que s'ubiquen a les seves instal.lacions.

Federació Catalana de Vela i Centre Municipal de Vela de Barcelona
Aquest any el Saló Nàutic aposta per donar molta visibilitat a l'esport de la vela perquè és una porta d'entrada al món nàutic assequible per a totes les butxaques. Pel que fa al Centre Municipal de Vela, representat per la Federació Catalana de Vela, serà present a 4 punts del Saló:

- Estand de la Vela Catalana: l'espai que representa la Federació i que dóna veu als Clubs i les Escoles de Vela de Catalunya.
- Zona Fans de la Vela: on els principals distribuïdors del món de la vela ens presentaran els seus productes i les seves novetats.
- Espai de la Vela: un espai fet amb materials sostenibles ideal per endinsar-se en l'esport de la vela a través de jocs i tallers interactius, on també s'aprofundirà sobre aspectes mediambientals.
- Zona Funbeach: activitats de mar per a tots els col.lectius, gestionat per tècnics del Centre Municipal de Vela Barcelona.

Corsa Nàutica
Corsa Nàutica es presentarà al Saló com a escola i club de navegació. A més, també acudirà amb la botiga A Son de Mar, on anunciaran la nova web de Corsa Nàutica i oferiran promocions especials en els seus serveis (titulacions nàutiques i Club de Navegació) i novetats en roba i calçat Helly Hansen.

Business Yacht Club
Del 10 al 14 d'octubre Business Yacht Club ofereix MATRICULA GRATIS per a tots a l'Stand 416 del Saló Nàutic.
HORARIS: tots els dies de 10:00 a 19:00 i divendres fins a les 21:00.

OFERTES SOCIS BYC:
1) Avisa els teus amics i per cada soci que s'apunti de la teva part rebràs una sortida gratis.
2) Reserva la teva xàrter d'estiu al Saló Nàutic i rebràs un 15% de descompte sobre el preu soci.
3) Retira el programa de tallers i viatges i regates d'altura 2019, sigues el primer en apuntar-t'hi!

BeCharter
BeCharter, abans anomenat Barcelona Charter, estarà present al Saló Nàutic a l'estand C336. Oferiran diversos descomptes i promocions: un 15% de descompte en les reserves de xàrter i, d'altra banda, tots aquells que comprin un abonament tindran una sortida de regal (els abonaments són packs de 3, 6 o 9 sortides a un preu reduït) .
A més, el divendres 12 de 11h a 12h faran una presentació a "l’Espai de Mar" del saló, on presentaran el canvi de nom i la nova base que obriran a Mallorca el proper estiu.

L'acte social i de relacions professionals, en què hi haurà projeccions de vídeo i es conversarà sobre els principals canvis adoptats per la companyia en els últims temps, inclourà les intervencions dels següents assistents:
• Luca Brancaleon, general Manager d'Beneteau
• Antoni Subirana, Managing Director de BeCharter
• Rodolf Guasch, Soci Fundador de BeCharter

A més, altres empreses de Port Olímpic estaran també al Saló Nàutic com ara X Yacht, representant a Solaris i a Dehler, APPRO, Escola Port Barcelona i Escola Nàutica Neptuno.

No et perdis aquest espectacular esdeveniment que comptés amb interessants novetats i formacions que et faran descobrir nous horitzons i tendències del sector de la nàutica.