Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Un setembre nàutic – Regata La Mercè 3 Clubs

regatamerce
El diumenge 16 de setembre comença la XXIII Lliga Social del Club de Mar Port Olímpic, constituïda per 8 regates, amb la prova especial REGATA LA MERCÈ 3 CLUBS.

La tradicional Regata La Mercè 3 Clubs està organitzada amb motiu de les festes homònimes de Barcelona pels tres clubs de la ciutat: el Reial Club Marítim de Barcelona, el Club de Mar Port Olímpic i el Real Club Nàutic de Barcelona.

És una regata de creuers, oberta a tothom, i que serveix tant per iniciar-se amb les regates com per a competir amb regatistes amb molts anys d’experiència.

La Regata XXIII Lliga social del Club de Mar constarà de vuit proves:
1ª Prova: 16 Setembre 2018
2ª Prova: 07 Octubre 2018
3ª Prova: 18 Novembre 2018

Es disputa els primers diumenges de mes, des de Setembre a Juny, amb excepció dels mesos de desembre i gener. Les dates des de la prova 4ª a la 8ª, s'han de coordinar amb el RCNB i RCMB, per tal de no coincidir els mateixos dies en el mateix camp de regates.

Per participar en la Regata XXIII Lliga social del Club de Mar, cal omplir el full d’inscripció i el full d’acceptació de responsabilitats i adjuntar els següents documents que podeu enviar quant abans i complimentat, al correu electrònic del CMPO: club@cmpo.cat

fotocòpia de l’assegurança del vaixell
fotocòpia del certificat de navegabilitat del vaixell
fotocòpia de les llicències federatives de la tripulació
fotocòpia del ràting ORC del vaixell

No us ho penseu! Us esperem a tots.

Més informació