Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Més adrenalina, més Corsa Nàutica #OlimpicBlue

motoaigua
Port Olímpic ofereix, durant la temporada d'estiu, més diversió, més respecte, més mar, MÉS BLAU. Tot allò que un port esportiu et pot oferir es magnifica durant l'estiu i el ventall de possibilitats de Port Olímpic abasta qualsevol tipologia d'activitat i rang d'edat.

Si el que t'atrau és l'adrenalina i les activitats nàutiques més extremes i dinàmiques, Port Olímpic et recomana una visita a Corsa Nàutica.

L'empresa de Corsa Nàutica destinada a les activitats nàutiques, Watersports Barcelona, posa a la teva disposició les seves instal•lacions, embarcacions, material i el seu atent equip d'instructors perquè gaudeixis de les divertides activitats del seu programa: jetski, parasailing, chicken boat, flyboard, hoverboard, fun toys, etc.

Si t'agrada la velocitat, sens dubte, el recorregut en jetski és la millor experiència per a tu. La ruta s'inicia des de la seva renovat chill out al Moll de la Marina, on tenen exposada tota la seva col·lecció de motos d'aigua. Un instructor et prepara el teu embarcació i et exposa un breu però detallat briefing amb les instruccions que hauràs de seguir.

I comença l'aventura. Després d'abandonar l'interior del port als nusos màxims permesos i, un cop a mar obert, pots prémer l'accelerador i deixar-te portar per la potència de la moto. Amb l'ajuda d'un instructor tècnic, podràs recórrer la costa de Barcelona a tota velocitat, gaudiràs d'unes vistes impressionants de la ciutat i fins podràs donar-te un bany a alta mar si ho desitja.

Preu per a un Jetski (A cada Jetski poden anar fins a 2 persones)
20 minuts - 65 €
30 minuts - 100 €
60 minuts - 180 €