Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Què puc fer a Port Olímpic amb els meus fills?

hijosportolimpic
Si el que vols és gaudir de la diversió en família, Port Olímpic t'ho posa fàcil amb diverses activitats d'oci aptes a totes les edats.

Watersports Barcelona, de Corsa Nàutica, proposa un seguit d'experiències nàutiques i packs per a famílies: parasailing, jetski, trimarà i inflables aquàtics que, tot i semblar de risc i per a adults, estan adaptats perquè nens des de 3 anys puguin fer ús d'ells.

Una altra opció relaxada i agradable per a realitzar en família és el lloguer d'una embarcació. Empreses com Azul Sailing o Charters Barcelona ofereixen experiències úniques en vaixell, més fàcil del que t'imagines!

En el cas que tinguis el títol nàutic i suficient experiència, Azul Sailing et permet trobar velers, catamarans i motores que es poden llogar sense patró, tot i que també estan disponibles amb un dels nostres patrons professionals. A més, compten amb una gamma de velers històrics que es poden llogar amb tripulació per passar unes autèntiques vacances al mar.

Business Yachtclub també disposa de sortides per a persones que encara no s'han associat al club, perquè turistes i visitants puguin aprendre a navegar i gaudir d'una sortida amb patró.

Ja no tens excusa! Port Olímpic et permet venir amb la teva família a divertir-te i gaudir de les instal•lacions del port. Més diversió en família a Port Olímpic.