Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Més diversió, més CMV #OlimpicBlue

CMV2

Port Olímpic inicia la seva temporada d'estiu oferint més diversió, més respecte, més mar, MÉS BLAU. Tot allò que un port esportiu et pot oferir es magnifica durant l'estiu i el ventall de possibilitats de Port Olímpic abasta qualsevol tipologia d'activitat i rang d'edat.

Per a aquell que vol omplir el seu estiu de grans experiències i activitats d'oci divertides, a Port Olímpic trobarà el Centre Municipal de Vela, l'aliat perfecte pel que fa a entreteniment.

NOVETAT. Cursos per a adults.

El Centre Municipal de Vela ofereix cursos de 8h per a adults de Vela Lleugera, Windsurf, Catamarà i Creuer tant en nivell bàsic com a mitjà i avançat. Tenen lloc entre setmana (tardes de dilluns a dijous) i caps de setmana.

L'objectiu dels seus cursos de formació és l'autonomia dels alumnes al mar: finalment cadascú ha de poder preparar l'embarcació, navegar i tornar a terra de manera autònoma.

Els cursos de Vela Lleugera, Creuer i Windsurf tenen un preu de 185€ i els de catamarà de 205€, a més ofereixen un 30% de descompte de cursos i sessions individuals per als abonats del centre. Compten també amb una nova promoció, la compra col·lectiva, en la qual si t'inscrius a un curs en grup, en funció de les persones inscrites, es redueix el preu considerablement.


CAMPUS OLIMPIA
El programa d'oci del Campus Olimpia s'adapta a cada grup d'edat:

De 5 a 6 anys: Per als més petits, el grup de Kids, CMV combina les activitats de mar amb altres de terra, per així aconseguir un equilibri perfecte en funció de les necessitats del grup i respectant els seus temps de descans. Damm (embarcació col·lectiva), Bid Paddle Surf, Pic (embarcació de vela), Windsurf, Caiac, tallers nàutics, ràfting i snorkel. MÉS INFORMACIÓ.

De 7 a 14 anys: Vela Lleugera (en embarcació col·lectiva), Vela Lleugera (en embarcació doble), Catamaran (Nova activitat), Paddle Surf, Windsurf, Caiac, Paddle Surf gegant, Tallers nàutics i jocs d'orientació, Immersió lleugera i iniciació al submarinisme, ràfting i Teoria de la Vela. MÉS INFORMACIÓ.

De 15 a 18 anys: El grup dels Juvenils navega en les següents modalitats: Vela lleugera, Creuer (embarcacions J24), Catamarà, Paddle Surf i Windsurf. MÉS INFORMACIÓ.


El Campus Olimpia del Centre Municipal de Vela té lloc del 25 de juny al 7 de setembre, amb un total de 10 activitats nàutiques diferents.


El Centre Municipal de Vela és, sens dubte, el gran motor de la diversió a Port Olímpic.
#OlimpicBlue. MÉS DIVERSIÓ, MÉS RESPECTE, MÉS MAR, MÉS BLAU.