Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Aquest estiu, Port Olímpic més blau que mai #OlimpicBlue

especial summer verano
Port Olímpic inicia la seva temporada d'estiu oferint més diversió, més respecte, més mar, MÉS BLAU.

Estigues atent a les notícies i novetats de Port Olímpic per preparar-te per un estiu al litoral de la ciutat. No oblidis donar-te d'alta a la nostra newsletter si vols rebre tota la informació per correu electrònic.

MÉS DIVERSIÓ
Durant tot l'estiu: gaudeix, mulla't, aprèn i prova noves experiències. T’anirem informant de totes les activitats i de l'agenda actualitzada de Port Olímpic i la costa de la ciutat.

El Centre Municipal de Vela ofereix activitats del 25 de juny al 7 de setembre destinades a nens i joves: vela lleugera, paddle surf, surf de vela, caiac, pàdel surf gegant, etc. en el seu CAMPUS OLÍMPIA NÀUTIC. Lloga una moto aquàtica a nàutica Rosman, navega en veler amb Azul Sailing o practica Paddel SUP nocturn amb Punalu'u. Les opcions per a aquest estiu són infinites gràcies al nostre magnífic directori d'empreses.

A més, Port Olímpic és el destí ideal per a amants de la bicicleta i runners, els quals disposen d'un atractiu espai obert amb vistes al mar per gaudir de les seves sessions d'oci i esport.

MÉS RESPECTE
A la secció #OlimpicBlue es recorden i es destaquen les accions sostenibles i "bones pràctiques" que es poden dur a terme a Port Olímpic.

Entre tots hem de cuidar el mar i el nostre entorn: Com classificar els residus? Com gestionar l'energia? Com millorar la seguretat de la meva embarcació? Com estalviar aigua? Respectes als usuaris del port i el teu entorn? Totes les bones pràctiques mediambientals que pots adquirir els trobaràs a #OlimpicBlue.

Si et sorgeix qualsevol dubte o vols més informació sobre les bones pràctiques mediambientals pots apropar-te a Capitania de Port Olímpic on t'atendran i resoldran les teves incerteses.

MÉS MAR
Per als amants de la nàutica i el mar i per a tots aquells propietaris d'embarcacions, proposem una sèrie de regates i activitats nàutiques que tindran lloc els propers mesos.

A més, comptem amb diverses ofertes i descomptes dels que et pots beneficiar per ser usuari de Port Olímpic: fins al 31 de desembre navegar té premi. Pots aconseguir fins a 25 nits d'amarratge gratuït en els diferents ports que s'han adherit a aquesta campanya de l’ACPET. Ara pots gaudir de més mar gràcies a Port Olímpic.


PORT OLÍMPIC, més blau que mai #OlimpicBlue