Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Port Olímpic SUMMER ESPECIAL: #AgendaOlimpic

fotonot_portsummer
Arriba l’estiu i amb ell, l’agenda nàutica i cultural de Port Olímpic.
A Port Olímpic som una porta oberta al mar i volem ser l’altaveu de totes aquelles activitats que es duen a terme a la nostra ciutat. Per això, presentem la #AgendaOlimpic d’aquest estiu.

Sant Joan 2018
La revetlla de Sant Joan, que se celebra el 23 de juny, és una de les festes populars més arrelades als Països Catalans. Foc, música, ball i coca en són els protagonistes. A Barcelona, un munt d’entitats organitzen revetlles populars als carrers i a les places, amb orquestres i ball, i, en alguns casos, amb fogueres.

A les proximitats de Port Olímpic, al districte de Sant Martí, la nit de Sant Joan se celebra amb fogueres a diferents punts i revetlles a les places del barri. Podeu trobar més informació aquí.


Recordem que està prohibit l’ús de qualsevol tipus de pirotècnia dins les instal·lacions del port. Port Olímpic recomana fer un ús responsable dels petards, doncs cal utilitzar-los amb precaució per no sortir ferit. Descobreix tots els consells per a una revetlla segura.


Cinema lliure a la platja
Com cada estiu, la mostra de Cine Lliure a la Platja, torna a la platja de Sant Sebastià de la Barcelona amb una selecció del millor cinema d’avantguarda i alternatiu. La mostra gratuïta de cinema independent a la platja s’instal·la a la Barcelona del 28 de juny al 2 d’agost.
Més informació.


Festa de Sant Cristòfor
Sant Cristòfor, patró dels automòbils i protector dels viatgers, és una figura molt venerada des de fa segles en diversos llocs de la ciutat.

El dia 10 de juliol a partir de les 13h, en torn a aquesta festivitat, una gran col•lecció de cotxes clàssics s’exposarà a les instal•lacions de Port Olímpic. Una gran data pels amants del motor.NO ET PERDIS LES PROPERES REGATES...


Menorca Sant Joan Trofeu Alfons XIII
La XX edició de la Menorca Sant Joan, Trofeu Alfons XIII es va iniciar aquest dijous 21 de juny a les 15h. Coincidint amb les festes de Sant Joan de Menorca, el Club Nàutic de Barcelona i el Club Marítim de Maó organitzen aquesta regata d’Altura de 130 milles, on els regatistes hauran de decidir si rodegen l’illa pel seu cantó sud, o bé pel Nord i Est.

El dissabte 23, el Port de Maó es convertirà en un espectacular camp de regates per acollir una nova prova d’unes set milles amb sortida des de la base Naval, virar una balisa i tornar per a finalitzar en front el Club Marítim. Ambdues regates puntuen de manera independent i no existeix una classificació conjunta.

Més informació


Barcelona XI Edition Puig Vela Classica Barcelona
De l’11 al 14 de juliol, el Reial Club Nàutic de Barcelona i la Reial Federació Espanyola de Vela organitzen la XI edició de la Regata PUIG VELA CLÀSSICA BARCELONA.

Aquesta regata està destinada a vaixells d'Època, Clàssics, Big Boat, 6mR, 15 i 12 M JI, amb el patrocini de Puig, i és un esdeveniment clau dins del calendari oficial de la RFEV puntuable per al Campionat d’Espanya de Vaixells Clàssics i d’Època 2018 i per al VIII Trofeu Mare Nostrum.

Més informació.


A MÉS, ET RECOMANEM...

TENS TOT EL NECESSARI PER A NAVEGAR?
La importància de comprovar la seguretat de la teva embarcació és vital abans de partir. Per això, et posem a la teva disposició un breu TEST DE SEGURETAT per comprovar la teva seguretat i la dels demés: TEST SEGURETAT


NAVEGAR TÉ PREMI!
Port Olímpic se suma, un any més, a la iniciativa de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET): la promoció “Navegar té premi. Amarra Gratis!”
Més informació


#OlimpicBlue
A la secció #OlimpicBlue de Port Olímpic es recorden i es destaquen les accions sostenibles i "bones pràctiques" que es poden dur a terme al port.

L'entorn marí en què es desenvolupen les nostres activitats és especialment sensible a les actuacions dels seus usuaris. Per això, la vostra participació i implicació en la preservació del medi ambient és fonamental per garantir que les accions i millores que s'estan duent a terme a Port Olímpic obtinguin un bon resultat i s'arribi a una reducció de l'impacte ambiental provocat.
Més informació.


BANDERA BLAVA 2018
Port Olímpic ha estat reconegut, un any més, amb el prestigiós guardó Bandera Blava per la seva bona gestió ambiental. Aquest guardó valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l'educació ambiental.
Més informació.
fotonot_portsummer