Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

TOT EL QUE NECESSITES SABER SOBRE EL MARINA DAY

olimpicmarket18
Amb motiu del Marina Day del proper 9 de juny, Port Olímpic s’omple de festa, celebració i activitats per a tots els públics.

OLIMPIC MARKET
9 i 10 de juny

Hem organitzat una edició molt especial del nostre mercat de roba i complements: durant tot el cap de setmana podreu gaudir de nous dissenyadors, emprenedors i artistes que arriben a la ciutat per oferir els seus productes artesanals i dissenys únics.

També trobareu seccions dedicades a la infància: jocs, tallers, pinta-cares, llits elàstics, pintura, etc. per així poder gaudir aquest dia amb tota la família. A més, rebrem una visita molt especial: Mickey i Minnie Mouse vindran a saludar als més petits a l’Olimpic Market!

SORTIDES EN CATAMARÀ
Durant l’Olimpic Market estigueu atents perquè d’entre tots els que vingueu a aquest atractiu mercat sortejarem sortides nàutiques en els nostres exclusius catamarans. Entre els compradors de l’Olimpic Market, Port Olímpic sorteja 40 places per a gaudir d’una sortida en catamarà.
El dissabte a les 18:30h podràs veure l’skyline de Barcelona des del mar, i a partir de les 20h, gaudir d’una magnífica posta de sol des de les nostres embarcacions.
Recull el número de sorteig amb la teva compra.

CONCERTS EN VIU
Durant el Marina Day (a partir de les 18:30h), Port Olímpic oferirà concerts a l’aire lliure de jazz y blues, per acabar d’ambientar la jornada y poder gaudir de talentosos artistes a les nostres instal·lacions.

OFERTES GASTRONÒMIQUES
Aquesta especial jornada també contarà amb ofertes gastronòmiques dels restaurants del Port, que s’obren al públic amb menús especials per al Marina Day.