Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Port Olímpic obté la Bandera Blava 2018

banderaazul
Port Olímpic ha estat reconegut, un any més, amb el prestigiós guardó Bandera Blava per la seva bona gestió ambiental. A la nova secció #OlimpicBlue es recorden i destaquen totes les accions sostenibles i "bones pràctiques" que es poden dur a terme al port, i que s'emmarquen dins d'un procés de contínua millora.

Bandera Blava s'ha convertit en el símbol més reconegut pels milions d'usuaris de platges i ports, en gairebé mig centenar de països, així com en un estàndard mundial d’eco-qualitat turística, anterior i inspirador de les altres iniciatives de certificació de la qualitat de platges i ports. Aquest guardó valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l'educació ambiental.

Per això, ens sentim orgullosos de rebre aquesta recompensa per part de la Fundació per a l'Educació Ambiental (FEE), amb la col·laboració de l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), que gestiona la campanya a Espanya.