Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

NOVA EDICIÓ DE NETEJA DEL FONS MARÍ. Immersió contra els residus marins

limpieza fondo marino
Cotxets de nadons, equips musicals, pneumàtics, vidre, plàstics... i fins i tot un carro de la compra. Son alguns dels materials que han trobat els submarinistes participants de la darrera edició de la neteja del fons marí d’aquest 28 d’abril.

L’associació Sin pasaje de vuelta, gracies a la col·laboració de varis bussejadors i el suport de Pobasa, PADI i Project Aware, ha aconseguit retirar fins a 2000kg de residus de tot tipus en una àrea d’uns 500m2 del fons del litoral.

Port Olímpic fa possible aquesta intervenció a les seves instal·lacions, una campanya que s’ha convertit en una activitat habitual dins el calendari del Port gracies a un acord amb l’associació. Així doncs, aquesta acció s’emmarca dins de la campanya mediambiental #OlimpicBlue, amb la missió d’oferir la màxima qualitat als usuaris del port.

Volem agrair la participació de tots els voluntaris que han realitzat aquesta immersió, els quals promouen i recolzen aquesta iniciativa mediambiental i estan disposats a submergir-se davant de qualsevol climatologia per tal de millorar l’estat de les aigües de Barcelona.