Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Barcelona es converteix en l'epicentre del xàrter

myba
Port Olímpic dóna suport a totes les empreses i entitats que tenen seu i intervenen en les seves instal·lacions, reforçant la seva activitat i línies de negoci. Per això, anunciem la celebració d'un festival nàutic que representa una gran evolució i progrés en el sector del xàrter nàutic i que ha convertit Barcelona en la capital mundial del xàrter durant diversos anys consecutius.

Parlem de la major fira del sector a nivell internacional, el MYBA Charter Show, que es celebra per segon any consecutiu a Barcelona del 23 al 26 d'abril de 2018. El MYBA Charter Show és un dels salons de xàrter de luxe més grans de Europa, reservat a un públic altament professional i exclusivament del sector nàutic.

Aquest any, l'espectacle MYBA Charter serà un esdeveniment inoblidable ja que celebrarà la seva edició número 30, en unes dates que coincideixen amb l'inici de la temporada de vols xàrter. Cada any, atreu a un nombre creixent de iots, propietaris i tot tipus d'empreses que tenen una activitat relacionada amb el món de la navegació.

Aquest esdeveniment és un dels més atractius per a aquells interessats en el sector i que busquen una xarxa en la indústria. Per això, estem segurs que beneficiarà l'activitat de les nostres empreses xàrter com són ChartersBCN - BlueMagicCAT, Blau Sailing, Barcelona Charter, Corsa Nàutica, Business Yacht Club, entre d'altres. Descobreix tot el nostre directori d'empreses xàrter.