Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

CELEBREM SANT JORDI A PORT OLÍMPIC

noticia
Sant Jordi és cultura, flors, amor i participació ciutadana. I de la mateixa manera, Barcelona, ciutat oberta, inclusiva i participativa, és Sant Jordi en la seva essència. Cap altra festa uneix als barcelonins amb la seva ciutat com aquesta diada.

Aquesta tradició catalana va néixer al principi del segle XX, quan el Gremi de Llibreters i la Cambra Oficial del Llibre van establir aquesta data per commemorar que el 23 d'abril van morir els escriptors William Shakespeare, Miguel de Cervantes i Garcilaso de la Vega. També és la data en què van néixer, o morir, escriptors reconeguts com ara Josep Pla, Maurice Druon, K. Laxness, Vladimir Nabokov o Manuel Mejía Vallejo. Des del 1996, la UNESCO ha declarat que aquesta tradició ha passat a ser mundial i s'ha convertit en el Dia Internacional del Llibre i dels Drets d'Autor. Font: Barcelona.cat

Port Olímpic comparteix aquesta tradició i compromís de la ciutat, amb la versió més mediterrània de la diada de Sant Jordi. Obrim les nostres instal·lacions durant tot el dia per rebre a tots els vianants, ja sigui per degustar la nostre deliciosa cuina acompanyada dels que més estimes, com per aprofitar el bon temps i realitzar alguna activitat d’oci. Descobreix tot el que Port Olímpic et pot oferir.