Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Port Olímpic als mitjans amb la Regata Barcelona 3 Clubs

regata3clubes
Presentem el comunicat oficial que es va realitzar des de la Direcció de Port Olímpic sobre la darrera Regata Barcelona 3 Clubs, dirigit als mitjans especialitzats en nàutica:


Gran èxit de participació a la Regata Barcelona 3 Clubs

Barcelona, 16 d’abril de 2018

Ahir dia 15 d’abril va tenir lloc la 2a Regata 3 Clubs de Barcelona, regata que neix de la col•laboració dels tres clubs nàutics de la costa de Barcelona: Reial Club Nàutic, Reial Club Maritim i el Club de Mar Port Olímpic, després de l’èxit de la regata de la Mercè que es va fer l’any passat.

Aquesta segona Regata 3 Clubs, que va tenir lloc ahir a les 12 del migdia, va estar organitzada pel Club de Mar Port Olímpic (CMPO) amb la col·laboració de les altres dues entitats, i va consistir en una prova de primavera en la qual més de 50 embarcacions i 300 regatistes van competir per assolir el Trofeu 3 Clubs. La regata de creuer, la més participada dels últims anys a la costa de la ciutat, va iniciar i finalitzar amb vents suaus i canviants, que van fer que l’estratègia i la tàctica fossin determinants durant tota la prova. El recorregut es va desenvolupar per tot el litoral barceloní, des de prop de la Bocana nova del Port de Barcelona fins la desembocadura del Besós, la qual cosa va fer visible la regata des de totes les platges i espigons de la ciutat.

L’embarcació Es tes unno, de Francisco Soldevila, es va alçar guanyadora de la Classe ORC 0-1, i també Guanyador Absolut de la Regata, el Miriapodo de Luis M. Romeu guanyador de la Classe ORC 2, el Gilolo de JC Petit de la Classe ORC 3, i l’Adagi 3108 de Francesc Fayol guanyador de la ORC 4.

L’entrega de trofeus es va celebrar per primer cop al Restaurant Red Fish, amb la presència de representants de bona part de les tripulacions i autoritats dels tres clubs i de Port Olímpic de Barcelona SA, empresa patrocinadora de l’esdeveniment. Els regatistes van poder gaudir d’un berenar i música ambient per comentar la regata, celebrar els guanyadors i animar-se a repetir l’experiència.