Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Magnífica jornada nàutica a Port Olímpic: REGATA TRES CLUBS.

regata3clubs

Ahir, 15 d'abril, es va celebrar la Regata Tres Clubs Barcelona, una iniciativa col·laborativa entre els tres clubs nàutics de la ciutat: Reial Club Nàutic Barcelona, Reial Club Marítim Barcelona i Club de Mar Port Olímpic.

La regata 3 clubs consta de tres proves - 21 de gener, 15 d'abril i 16 de setembre - totes elles independents amb la seva pròpia classificació i entrega de premis. A més, cada club podrà utilitzar les classificacions com a puntuables en les seves lligues internes i trofeus anuals.

En aquesta segona prova, Port Olímpic ha estat l'escenari escollit, sent l'encarregat de l'organització i gestió de l'esdeveniment, juntament amb les diferents entitats col·laboradores del port i la participació del restaurant Red Fish.

El dia va arrancar amb vent fluix de menys de 4 nusos i una desfavorable corrent que van portar fins i tot a plantejar-se l'anul·lació de la prova. No obstant això, gràcies a la persistència del comitè de regates i a la millora de les condicions meteorològiques, es va decidir prosseguir amb el seu desenvolupament, resultant una regata de gran satisfacció nàutica i amb una alta participació entre els diferents clubs.

A partir de les 18 h, al Restaurant Red Fish va acollir el magnífic lliurament de premis a les seves instal·lacions. El Restaurant Red Fish es troba al Moll de la Marina de Port Olímpic i és també la seu del Club Patí de Vela Barcelona. El seu immillorable emplaçament compta amb 250m2 de terrassa amb vistes a la platja i amb la millor panoràmica del litoral, i es complementa d'una característica cuina mediterrània amb tocs mariners i un modern disseny arquitectònic.

El lliurament de premis va ser dirigit per Jorge Bonal, Capità de Port Olímpic, i Oriol Badia, de Barcelona Charter. Aquests, juntament amb les autoritats de les diferents entitats organitzadores, van repartir trofeus als tres classificats de cadascuna de les categories - ORC 0-1, ORC 2, ORC 3, ORC 4 i VINTAGE. Podeu veure els resultats de les proves al web de CMPO

Un cop finalitzat el lliurament de premis i totes les fotografies corresponents, es va servir un pica-pica amb deliciosos plats a l'estil finger food, barra lliure de begudes i música chill out. Així, va finalitzar una agradable vetllada nàutica a Port Olímpic, amb el mar i la posta de sol com a escenari de fons.


Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona Regata 3 Clubs Barcelona