Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Així va ser la Festa per l'Autisme - 8 d abril

austime
Ahir, 8 d'abril, va tenir lloc la festa de sensibilització per l'autisme organitzada per l'associació Aprenem. Amb motiu del 2 d'abril, Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme es van organitzar diferents activitats en 15 punts diferents de la ciutat de Barcelona.

Finalment, per l'adversa climatologia de la jornada, es va decidir ajornar algunes de les activitats per a més endavant i, així, concedir a tota la població la possibilitat de gaudir-les i sensibilitzar-se sobre l'autisme.

L'acte final es va realitzar, tal com estava previst, a la Salle Comptal, on es van organitzar dinàmiques, jocs, tallers de galetes i altres accions com "Ser un youtuber per un dia" amb la col·laboració de Noemí Fuster, del canal de Youtube "Bon dia Món" i el youtuber Roc. Posteriorment, es va realitzar un dinar solidari en què es va servir una deliciosa fideuà. Aquest acte final va comptar amb diferents representants de l'administració, en la qual es treballa conjuntament per garantir la plena inclusió de les persones amb autisme.

Destaquem el càlid ambient que va acompanyar l'esdeveniment, un dia ple d'inclusió, tolerància i diversitat. Moltes gràcies a tots els que vàreu fer possible la festa: voluntaris / es, col·laboradors / es, entitats, empreses patrocinadores, mitjans de comunicació, organismes públics ...

Tots els fons recaptats es destinaran a millorar els drets de nens / es, joves i adults amb autisme.