Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

#ConnectatAlBlau - Dia Mundial de l’Autisme

autisme
Blau es el color del mar i del cel, el color de Port Olímpic i és el color de l’Autisme. L’autisme és encara un trastorn molt desconegut a tots els nivells. Existeixen encara nombrosos mites i tòpics que pesen sobre les persones amb autisme i constitueixen veritables barreres per a la seva plena inclusió social.

Un any més, el litoral de Barcelona es solidaritza amb la causa i es connecta al blau amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat sobre les necessitats de les persones amb autisme i les seves famílies i, sobretot, per trencar amb els seus tòpics i mites.

El pròxim 8 d’abril es celebrarà LA GRAN FESTA CIUTADANA, organitzada per l’Associació Aprenem en motiu del 2 d’abril, Dia Mundial de conscienciació sobre l’autisme. Durant aquesta festa tindran lloc nombroses activitats arreu de Barcelona i els edificis s’il·luminaran de blau per donar més ressò. Descobreix totes les activitats aquí.

Port Olímpic col·labora amb la causa i acull a les seves instal·lacions diferents punts d’informació d’Aprenem, amb l’objectiu de:
• Apropar a les persones amb autisme a tothom per afavorir el trencament de mites.
• Sensibilitzar a la societat sobre les necessitats de les persones amb autisme i les seves famílies.
• Reivindicar els drets de les persones amb autisme.
• Celebrar la diversitat amb una festa per a tots, ciutadana i familiar.

A més, durant la celebració del 8 d’abril, el Centre Municipal de Vela del Port Olímpic oferirà bateigs amb embarcacions col·lectives on es podrà participar de manera activa a les sortides dels velers escola.

Totes les activitats inclouen una entrada–donatiu que es destinarà íntegrament a seguir fent possible la inclusió dels infants amb autisme. #ConnectatAlBlau