Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Iniciem els treballs de dragatge a Port Olímpic

draga2018
Com cada any passa per la dinàmica del litoral a la nostra zona, hi ha una acumulació de sorra a la platgeta existent al sud del port, el que fa que les sondes disminueixin a la bocana. D’altra banda, a la resta de platges de Barcelona hi ha un dèficit de sorra, més notori ara arran dels últims temporals, el que fa la necessitat d'omplir-les amb sorra.

Port Olímpic ha arribat a un acord amb l'Ajuntament de Barcelona perquè la sorra que es tregui de la bocana del port serveixi per omplir aquelles zones que requereixen d'aportació.

Aquests treballs han començat avui dia 7 de març, per tant, part de la bocana del port quedarà obstruïda per la draga i el tub d'extracció de sorra. Us demanem que li doneu el suficient resguard i feu les aproximacions amb la mínima velocitat de govern per evitar que, en la mesura del possible, es formi onatge. (L'onatge que formen les embarcacions al seu pas, dificulta molt les tasques de dragatge, que requereixen una mar en calma per al correcte rendiment de la bomba de succió).

Es preveu que la draga treballi de 7h a 19:30h els dies laborables i, depenent del rendiment que s'obtingui i evidentment de la meteorologia, confiem en poder dur-los a terme en 15 dies de treball.

Agraïm la vostra col·laboració.
Rebin una cordial salutació.
IMG_0159 copia

IMG_0160 copia