Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

PORT OLÍMPIC US DESITJA MOLT BONES FESTES

navidad25

Des de Port Olímpic us desitgem un Bon Nadal i Feliç Any Nou, amb un recordatori del què ha significat aquest 2017 per a nosaltres: la celebració de 25 aniversari de l’inici de la nostra activitat i de la celebració dels Jocs Olímpics.

Per tal de commemorar i reconèixer la tasca de totes les persones i institucions que han fet possible aquest període de creixement, hem preparat un vídeo Especial 25 Anys com a resum del calendari d’activitats que hem organitzat, fruit de mesos de feina, il·lusió i emoció.

EL MILLOR D’AQUEST 2017...
27/04. Acte inaugural del 25 Aniversari de Port Olímpic
El tret de sortida a la celebració del 25è Aniversari de Port Olímpic, un any ple d’esdeveniments i activitats especials per a tots els ciutadans de Barcelona.

30/04 - 01/05 Olimpic Market 25 anys
Una edició especial de l’Olimpic Market: una oportunitat ideal per a descobrir nous dissenyadors, emprenedors, moda i artistes que destaquen pel seu disseny i fabricació artesanal .

14/04 “SurfAddict” Fest & Champ
Una jornada plena d’activitats esportives, música i ambient marítim.

10/06 Marina Day 2017
Un Marina Day inigualable a Port Olímpic: Barcelona, el port és teu, la mar és teva
La costa de Barcelona acull a persones de totes les edats, per oferir una magnífica escena durant les portes obertes del Centre Municipal de Vela. A més, s’afegeix la versió més estiuenca de l’Olimpic Market: música en directe, gelats, fruita, llits elàstic, pintura...

11/06 Entrega de premis del Concurs d’Art 25 anys del Port Olímpic
Una unió de l’art i la cultura junt amb la historia del Port Olímpic d’una manera simbòlica, fent especial homenatge al recorregut que ha tingut el port al llarg d’aquests 25 anys.

15/06 Concert Bossa Nova
Música, un paisatge marítim i un ambient acollidor i màgic. Magnífic concert de Bossa Nova de l’artista Luna Cohen, juntament amb el guitarrista Jurandir Santana i el percussionista Alan Souza.

26/06 Traveseat600
Exposició d’un centenar de cotxes SEAT600 a Port Olímpic, fent homenatge a la ciutat que va veure néixer aquest icònic model.

17/09 Regata La Mercè 3 Clubs
Gran Premi 25è Aniversari Port Olímpic organitzat pels 3 clubs de la ciutat comtal: el Reial Club Marítim de Barcelona, el Club de Mar Port Olímpic i el Real Club Nàutic de Barcelona. Un tancament especial commemorant el motiu de creació del port.

Moltes gràcies a tots els que han vist créixer el Port Olímpic i ens han ajudat a fer-ho possible. Anem a pels 50!


Molt bones festes!