Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

CMV – La teva porta d’accés al mar

CMVweb
El Centre Municipal de Vela té la il·lusió de ser una porta d’accés al mar, una plataforma que permeti apropar la ciutadania al Mediterrani.

El 1992, Barcelona era una potència industrial a escala mundial, un motor econòmic que va enfocar totes les mirades a l’interior de la ciutat. Més tard, es van crear les platges, i la gent va començar a ocupar-les i a mobilitzar-se a la costa del litoral. Avui en dia, aquestes estan saturades i, el CMV vol fer un pas més enllà i portar a la gent a més de 200 metres de la sorra, on es situen les boies i on es realitzen les activitats nàutiques.

“Més enllà de la sorra” és la base de la seva filosofia, que la segueixen proporcionant als usuaris les embarcacions i sistemes de seguretat necessaris, així com un equip de professionals altament qualificats que permeten que tothom pugui gaudir a una milla dins del mar.

Com ho fan?

El Centre Municipal de Vela està creat en 3 vessants diferents:

1. PROVA-HO. Un primer bloc que té com a objectiu l’oci de tot aquell que ho desitgi, sense la necessitat d’experiència prèvia. Amb les categories de Passeja, Flipa i Aprèn, el CMV ven emocions, ven por – o també anomenat adrenalina- i ven experiències per a persones de totes les edats.
Descobreix totes les disciplines i preus


2. FORMA’T. L’origen del Centre Municipal de Vela: ser una escola de vela que ofereix cursos i formacions que tenen com a objectiu ensenyar a gaudir del mar. El centre et prepara perquè surtis al mar amb la seguretat i instrucció necessària. Cursos de 8h, sessions individuals, cursos de continuïtat, escola creuer, maniobra i fondeig... i tot tipus de formacions per a diferents categories com ara vela lleugera, creuer, paddle surf, catamarà, caiac... Descobreix totes les possibilitats


3. GAUDEIX: L’abonament al Centre Municipal de vela et permet gaudir d’infinits avantatges per només 34€/mes o, amb la quota anual, 20€/mes: 1 hora al dia de Caiac o Paddle Surf gratuïta, servei de vigilància i rescat a l’aigua, assecadors, l’ús total de les instal·lacions, així com descomptes en cursos i sessions del centre. Aquest bloc té com a objectiu oferir la total llibertat d’accés al mar a tots els abonats del CMV, el qual els facilita les embarcacions que desitgin. Descobreix els avantatges

El Centre Municipal de Vela vol promoure el món de la vela, no només com a esport, sinó de manera que s’adapti als objectius de cada usuari i, finalment, s’acabi convertint en un estil de vida. Que tot aquell qui ho desitgi toqui el mar des de qualsevol de les seves disciplines i que visqui una experiència inoblidable!

La nàutica és accessible, fàcil i propera, només et cal descobrir-la!