Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

LA FITORA

LafitoraWeb
El restaurant La Fitora ofereix cuina mediterrània d'alta qualitat al costat del mar, en ple Port Olímpic de Barcelona i amb les millors vistes a la platja de la Vila Olímpica.

LES INSTAL·LACIONS
Les seves àmplies instal·lacions estan dividides en diferents espais amb ambientació pròpia i total privacitat, cadascun d'ells amb detalls característics i una genuïna escenografia:
• Menjador Gaudí: un dels espais interiors, amb una capacitat de 64 comensals.
• Menjador La Fitora: una exclusiva zona per 62 comensals amb grans finestrals que permeten unes increïbles vistes al mediterrani.
• Carpa Barcelona: gran carpa exterior situada al davant de les embarcacions de Port Olímpic, amb capacitat de fins a 130 comensals.
• Terrassa Montjuïc: una de les dues terrasses superiors (90 comensals), per als que prefereixin gaudir del paisatge mentre degusten les delícies de La Fitora.
• Terrassa Mediterrània: un segon espai per a 30 comensals que s'ubica a l'exterior, amb vistes a la totalitat de la costa barcelonina.

Per respondre a totes les necessitats del client i oferir les solucions més personalitzades, La Fitora proporciona espais privats per a famílies, grups i empreses, i per a tot tipus de celebracions: casaments, comunions, batejos, reunions, aniversaris, etc.

L'impressionant escenari de La Fitora, el converteix en un lloc únic en el qual delectar la millor cuina mentre gaudeix de la brisa de la Mediterrània.

OFERTA GASTRONÒMICA
La carta de la Fitora la conformen arrossos, peixos, marisc i cuina marinera, elaborada amb productes frescos i de gran qualitat.

Per tal de millorar l'experiència gastronòmica del client, La Fitora presenta una oferta especial amb dos menús exclusius a promocionar:

MENÚ LOW COST: un menú disponible de dimarts a divendres (no festius), dinar i sopar, que es constitueix d'entrant, primer, segon, postres, beguda i pa, per només 14 € per persona. DESCARREGAR MENÚ.

MENÚ NEPTUNO: oferta disponible de dimarts a diumenge, dinar i sopar, amb quatre plats a compartir, un segon i unes postres. DESCARREGAR MENÚ.

Els dilluns (tot el dia) i els diumenges (sopar) al restaurant tanca per descans del personal.
Per a més informació pot contactar amb www.lafitora.com