Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

NETEGEM EL FONS MARÍ DE LA COSTA BARCELONINA

limpiezamarinaweb2
El passat divendres 20 d'octubre, Buceo Hispania Barcelona en col·laboració amb l'associació Sin pasaje de vuelta, va organitzar la magnífica iniciativa de neteja del fons marí.

Es va dividir l'activitat en dos torns, el primer a les 12h, en el qual van participar 10 persones i, el segon a les 16h, en el qual es van sumar 13 bussejadors més. Tots ells, de manera voluntària, es van aventurar mar endins amb la dificultat afegida d'un fort temporal i una mala visibilitat sota el mar.

Els requisits fonamentals per poder participar en aquesta iniciativa eren tenir l’assegurança obligatoria de busseig i certificat mèdic en vigor, a més d’acreditar el nivell mínim d’open water diver o equivalent, que certifica el nivell d'experiència necessari per afrontar possibles causes adverses al mar.

Els bussejadors es van agrupar en parelles per a una major seguretat i van utilitzar xarxes individuals per recollir eficientment tots els residus que s'acumulen a la costa barcelonina. Després de llargues immersions, els participants van finalitzar el seu treball amb un excel·lent resultat, omplint diversos contenidors del port amb residus marins.

Agraïm a tots els patrocinadors i organitzadors que van dur a terme aquesta iniciativa, així com als voluntaris pel seu magnífic treball.