Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Saló Nàutic de Barcelona 2017, amb el vent a favor.

SALONNAUTICO
Un any més, el Saló Nàutic de Barcelona obre les seves portes de l’11 al 15 d’octubre al recinte del Port Vell amb més de 260 empreses expositores previstes, l’oferta més amplia de catamarans a Espanya, més de 165 vaixells a l’aigua i les principals firmes del sector presents.

La 56ª edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, organitzat per Fira de Barcelona amb la col·laboració d'ANEN (l'Associació Nacional d'Empreses Nàutiques), rep les últimes innovacions del sector industrial nàutic de múltiples països i exposa tota mena d’embarcacions amb projecció internacional. A més, enguany, aquest certamen firal de tarannà professional, impulsa més que mai les oportunitats de negoci promovent el networking i les trobades bilaterals entre els professionals que hi participen.

El saló tornarà a comptar amb diverses àrees temàtiques on es desenvoluparan multitud d'activitats, tant per a professionals com per al públic en general: l'Espai del Mar (conferències i jornades), la Marina Tradicional (tallers i exposició d'embarcacions clàssiques), el Fun Beach (esports nàutics), i els espais gastronòmics Nautic Food Plaza i OneOcean Club.

El Port Olímpic hi serà present amb la participació de varies de les empreses amb seu a les nostres instal·lacions, com per exemple:

Escola Nàutica Port Olímpic, amb la seva amplia oferta nàutica i servei de gestoria.
Business YachtClub Barcelona, que oferirà matrícula d’inscripció gratuïta durant els dies de la fira (stand D416)
Escola Port Barcelona, amb cursets esportius i professionals. (stand C375, a la zona de l’ADIN)

Dates: Del 11 al 15 de octubre de 2017
Ubicació: Port Vell (Moll d'Espanya | Moll de la Fusta)
http://www.salonnautico.com/