Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

LA FONDA DEL PORT OLÍMPIC

LafondaWeb
La Fonda del Port Olímpic neix el 1994, en plena expansió comercial i turística de Barcelona. Forma part del Grup Silvestre, un negoci familiar amb un llarg recorregut gastronòmic, que posseeix el reconegut restaurant Salamanca, La Barca de Salamanca, Portonovo Silvestre i La Fonda del Port Olímpic.

EL RESTAURANT
Després de diversos anys de funcionament, diferents reformes i actualitzacions, La Fonda s'ha convertit en un clar referent de la zona, gràcies a la qualitat dels seus productes i al seu inigualable equip de treballadors.

Es tracta de l'únic restaurant que ofereix un servei de cuina non-stop, mitjançant la incorporació de La Bodegueta: un servei de cafeteria i esmorzars que permet que els clients siguin atesos de 7.30h del matí a 1h de la nit. És l'únic local de la zona que ofereix aquest ampli horari d'obertura al públic.

L’inigualable servei de la Fonda, es conforma d'una plantilla de professionals compromesos, que tenen cura de cada detall per aconseguir que les persones que acudeixen al restaurant tinguin una experiència agradable i inoblidable. L'equip de cuina, altament especialitzat en menjar tradicional Mediterrani, treballa amb productes frescos i gèneres de la màxima qualitat, que arriben diàriament al restaurant per oferir un nivell de qualitat òptim en cadascun dels seus plats.

LES INSTAL·LACIONS
El restaurant, es troba situat al Moll de Gregal del Port Olímpic, compta amb una gran terrassa i un interior ambientat en l'estil mariner, i té una capacitat total de 450 comensals.

A més, ofereix espais privats per a famílies, grups i empreses, i per a tot tipus de celebracions: casaments, comunions, batejos, reunions, aniversaris, etc. Aquestes sales privades gaudeixen d'una total intimitat i aïllament de la resta del local, així com de prestacions audiovisuals en perfecte estat que responen a qualsevol requeriment del client.

LA CARTA
El restaurant disposa d'una extensa carta de cuina mediterrània que es compon de pastes, carns, peixos, mariscs i moltes altres especialitats.
Per oferir el millor servei i adaptar-se als requeriments de tots els clients, La Fonda també ofereix menús individuals entre setmana, així com menús de grup per a dinars i sopars d'empresa o entre amics, amb uns preus molt competitius.

DESCARREGA'T LA CARTA PER DESCOBRIR TOTES LES DELÍCIES DE LA FONDA

La Fonda del Port Olímpic sempre s'ha caracteritzat per treballar amb gènere de la màxima qualitat i pel seu tracte càlid, professional i entregat a la plena satisfacció del client, el que l'ha convertit en un lloc de referència i trobada des de fa més de 21 anys.