Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Regata Mil Milles - 19 de juliol

Regata1000

Tot està llest per desplegar les veles per a la Regata de les Mil Milles, organitzada pel Club Nàutic Skipper, amb la col·laboració del Club Nàutic Ciutadella, la Federació Catalana de Vela i la Real Federació Espanyola de Vela.

La Regata Mil Milles, tindrà com a punt de sortida i arribada el Port Olímpic de Barcelona el proper 19 de juliol del 2.015. Recorrerà 1.000 milles pel Mediterrani Occidental, en una aventura nàutica on es combina una llarga navegació en mar obert, pel mar Balear, passant pel Sud de la illa de Menorca, fins a arribar a Sardenya i vorejant-la per babord fins a arribar al mític estret de Bonifacio i tornar al Port Olímpic amb pas de nou pel Sud de Menorca.

És una prova amb voluntat de ser una competició oberta a tot tipus de vaixells com de tripulacions. Des de tripulacions completes a tripulacions reduïdes de A-2, monotips i solitaris Mini 6.5. Les Mil Milles volen acollir a tot tipus de modalitats de la vela de creuer. També a tots els sistemes de mesurament i ratings, només dependrà del nombre d'inscrits per poder crear un grup propi.

Mil millas

Sopar de comiat: 17 de juliol a as 20 hores.

Per a més informació:BLOG