Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

ChartersBCN amplia la seva flota de catamarans

ChartersbcnWEB
Amb una llarga trajectòria i experiència, ChartersBCN centra el seu servei en l'organització d'esdeveniments d'empresa i grups, que lloguen les embarcacions per realitzar les seves reunions corporatives al mar. Empreses com Nike, Samsung, Mapfre, F.C.Barcelona o Illy han confiat en l'exclusivitat i qualitat de l'empresa per gaudir d'aquesta magnífica oportunitat.

L'agència de serveis nàutics de Port Olímpic, amplia la seva flota de catamarans per millorar la seva oferta i seguir sent l'empresa referent en xàrter corporate. Els catamarans BlueMagicCAT de ChartersBCN acullen entre 12 i 23 persones i, gràcies a la seva estabilitat, són la millor opció per a realitzar celebracions d'empreses, Team Buildins, Coaching, presentació de producte, festes particulars, etc. des de 48 € / persona. Per facilitar la sortida, l'embarcació està equipada amb equip de música (amb connexió mp3), TV, wifi gratuït per als clients i equips de snorkel i pàdel surf.

Els BlueMagicCAT t'ofereixen les millors possibilitats, equipats per navegar a l'hivern i a l'estiu, inclouen, en totes les sortides exclusives, un patró, un mariner, l'assegurança i despeses d'embarcació; fruita, aperitius, aigua, cafè, cava / vi blanc ...

A més, dins dels seus serveis addicionals entra la possibilitat de beneficiar-se d'un complet càtering a bord, compost de diferents packs, còctels, vins, caves ... També et permet realitzar diferents activitats nàutiques com Golf & fishing food, Jet sky / Flyboard, Tour combinat de catamarà i helicòpter, etc.

Per a una experiència única al mar, CharterBCN ofereix altres exclusius serveis com l'obtenció d'un fotògraf professional, un DJ o música en directe a bord, per, així, gaudir al 100% de tot el viatge.

A part del servei xàrter corporate, en el que són especialistes, ChartersBCN també organitza comiats de solter/a, tours de pesca i romàntics passejos per veure la posta de Sol al vespre. Aquest últim, el servei de sunset en viu, és una magnífica opció per al que vulgui un pla més relaxat: gaudir del millor skyline de la ciutat, banyar-se a la Mediterrània mentre el Sol se’n va i, fins i tot, delectar-se amb la visita de dofins.