Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

S’ACOSTA LA REGATA LA MERCÈ 3 CLUBS – 25 Aniversari Port Olímpic.

regatamerce
Aquest cap de setmana tanquem una etapa de celebracions: finalitza el calendari d’activitats especials pel 25 Aniversari amb la organització de la regata LA MERCÈ.

Després de molts mesos de feina, il·lusió i emoció, quina millor manera de celebrar el tancament de l’aniversari que commemorar el motiu de creació del port?

Presentem la REGATA LA MERCÈ, Gran Premi 25è Aniversari Port Olímpic. Un esdeveniment especial que es durà a terme el 17 de setembre de 2017 i que està organitzat pels 3 clubs de la ciutat comtal: el Reial Club Marítim de Barcelona, el Club de Mar Port Olímpic i el Real Club Nàutic de Barcelona.

Es tracta d’una regata social de Creuers ORC i consta del següent programa:

Fins a les 10.00 hores Confirmació d’inscripcions i lliurament d’Instruccions de la regata.
A les 10.00 hores Reunió de patrons a cada club.
A les 12.00 hores Senyal d’atenció (Recorregut a detallar en Instruccions de la regata)
Opció 1: Travessia BCN-Masnou-BCN
Opció 2: Triangle Besós-Garbi
A les 19.00 hores Lliurament de premis i festa al Port Olímpic, a l’esplanada del final de l’Escullera del Poble Nou sota la llum verda.


LES INSCRIPCIONS JA ESTAN OBERTES.

Les embarcacions que vulguin participar en aquesta regata ho comunicaran als seus respectius clubs i aquests enviaran a l’oficina de regates un llistat d’inscrits amb les embarcacions que hagin informat de la seva intenció de participar, com a molt tard 2 hores abans de l’inici de la prova.

Les embarcacions que no siguin dels clubs organitzadors es poden adreçar directament a l’oficina de regates (regatas@rcnb.com).

BASES DE LA REGATA
Instruccions de regata

Animeu-vos a participar en aquest esdeveniment tan especial organitzat amb motiu del 25 Aniversari de Port Olímpic.

MOLTS ÀNIMS I BON VENT!