Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

DAY 15 #OLIMPICSUMMER

port olimpic banana mar oceano
S’acosta el final de l’estiu... abans de tornar a la rutina, però, volem acomiadar-nos de Port Olímpic amb alguna activitat memorable que ens posi la pell de gallina.

Avui, ens hem reunit un grup d’amics, composat per adults i joves, tots amb les mateixes ganes de riure, passar-s’ho bé i, fins i tot, amb ganes de sentir l’adrenalina al nostre cos. En arribar a les instal·lacions de Port Olímpic i aparcar els cotxes al pàrking, ens dirigim cap a la carpa d’Aventura Nàutica, una empresa amb més de 20 anys d’experiència, amb seu a Roses i, més recentment, a Barcelona. El gran èxit obtingut en el lloguer d’embarcacions i activitats nàutiques a Roses, on hi són presents des del 1995, els va portar a ampliar el seu servei a Port Olímpic, instal·lats des de fa uns anys.

Cada vegada més animats, hem estat decidint quina activitat escollir davant gran oferta que proposen: un volia fer parasailing, l’altre una excursió en jet ski i d’altres flyboard o hoverboard. No obstant, finalment ens hem decantat per la banana: una divertida experiència, ideal per grans grups, que posa a prova les habilitats i resistència de cadascun, i que ofereix escenes molt gracioses per part dels més maldestres del grup.

Per només 20€ per persona, hem pogut gaudir de la velocitat amb la que arrosseguen l’inflable i, tal i com esperàvem, d’un munt de caigudes a l’aigua d’aquells amb menys resistència. El resultat ha estat una divertida experiència, acompanyada d’un grup de monitors molt professionals, entretinguts i simpàtics, que han fet que aquesta aventura hagi estat tot un èxit.