Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

DAY 14 #OLIMPICSUMMER

clubdemarPO
Una vegada em vaig acomiadar de la meva amiga Maria a Port Olímpic li vaig estar donant voltes a tot el que em va comentar del Club de Mar Port Olímpic. Aquest club, vigent des del 1994, ofereix un munt d’avantatges per a socis a un preu molt reduït.

Recentment, la seva quota d’accés s’ha rebaixat al preu de 10€/mes. DEU EUROS! Per només aquest preu puc gaudir d’infinites avantatges, realitzar trobades socials, obtenir diferents descomptes en regates, llicències federatives, serveis nàutics; i molt més.

M’estic plantejant molt sèriament fer-me sòcia ja que, a més, si vinc recomanada per un altre membre no hauré de pagar la quota d’entrada (65€).

Em podré beneficiar d’activitats tan socials com esportives: la lliga social, la regata d’estiu, la de Nadal… així com sortides especials, sopars, xerrades i tertúlies, i descomptes en la tramitació de llicències federatives (50%), a l’escar del Port Olímpic (10%), i en empreses i botigues concertades.

El Club de Mar Port Olímpic porta molts anys creant una comunitat amb interessos i aficions comunes, que es mouen per la seva passió per la nàutica.