Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

DAY 13 #OLIMPICSUMMER

LaMerce
Avui, he quedat amb una amiga per anar a fer un “vermut” a Port Olímpic. Ens hem instal·lat a una de les increïbles terrasses de la part superior del Moll de Gregal per poder gaudir del paisatge marítim i de tota la costa de Barcelona.

Després de posar-nos al dia, m’ha comentat que aquest 17 de setembre té la intenció de presentar-se a una important prova que es disputa a la costa de Barcelona: la regata La Mercè 3 clubs, un gran premi que s’organitza en commemoració del 25è Aniversari del Port Olímpic.

M’ha semblat una idea genial ja que ella sempre ha estat sòcia del Club de Mar Port Olímpic, una de les entitats organitzadores juntament amb el RCMB i el RCNB. Des dels clubs faciliten la inscripció als socis, però també hi ha la possibilitat d’adreçar-se directament a l’oficina de regates per presentar la inscripció.

La data límit d’inscripció acaba 2 hores abans de l’hora prevista per a l’inici de la prova, així que encara té un temps per pensar-s’ho. Estic segura que finalment s’apuntarà a aquesta aventura i ho farà molt bé, ja que és una apassionada de la navegació i ho porta a la sang des de ben petita.

Si és així, el diumenge 17 de setembre no em perdré aquesta important cita.
Si us interessa, podeu trobar més informació a les BASES DE LA REGATA.