Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

DAY 12 #OLIMPICSUMMER

EscolanauticaPORTOLIMPIC
L’Escola Nàutica Port Olímpic compta amb més de 20 anys d’experiència realitzant formacions en la nàutica, i és on molts dels meus amics s’han tret els seus respectius títols.

Tinc molts coneguts que formen part d'aquest món i que comparteixen la passió pel mar i la navegació; és per això que he escoltat tota mena d'opinions i històries sobre experiències personals, tipus d'embarcacions, formacions, etc. Tots ells estan d'acord amb que l'Escola Nàutica Port Olímpic és una organització 100% recomanable, que ofereix tot tipus de cursos esportius i professionals (Llicència de Navegació, PNB, PER, Patró de Iot, Capità de iot ...) els quals imparteixen al les seves modernes instal·lacions de Port Olímpic, o bé al Port Esportiu del Masnou.

A més, es destaca el seu servei de gestoria amb el que et permeten realitzar inspeccions, canvis de nom, matricular la teva embarcació, etc. Així com el Sailing Club, un espai per a socis amb descomptes i un munt d’oportunitats exclusives.

L’Escola Nàutica Port Olímpic és un centre que proporciona una gran oferta, amb una flota adaptada a tots els seus alumnes, gran flexibilitat horària i un equip docent especialitzat, que els avalen com a escola professional i de qualitat.