Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

DAY 7 #OLIMPICSUMMER

AzulSailingBo
Avui hem anat a Port Olímpic a acomiadar a un grup d’amics que marxava dues setmanes a Eivissa en una de les embarcacions d'Azul Sailing. Aquesta família, que coneixem des de fa molts anys, ha decidit llogar un vaixell perquè feia molt temps que desitjava viure una aventura d’aquest estil, pares i fills.

Fa uns mesos van escollir un dels impressionants iots d’Azul Sailing per tal de fer la reserva. Després de realitzar el 50% del pagament, van rebre el contracte definitiu amb totes les dades necessàries i, un mes abans de la sortida, ja tenien el seu vaixell destinat i preparat a Port Olímpic.

Aquests viatges de llarg recorregut, que poden ser amb patró o sense, brinden una gran oportunitat al navegant amb la màxima seguretat: l’empresa proporciona avisos als passatgers a través del telèfon mòbil sobre la situació climàtica, a més d’aconsellar sobre punts turístics, excel·lents restaurants i llocs d’oci recomanats. A més, t’asseguren l’assistència i ajuda davant de qualsevol imprevist i canvi meteorològic.

Els companys d’Azul Sailing ens han informat que, per només 70€, podíem realitzar una sortida de dues hores en una de les seves embarcacions (veler o catamarà). Finalment, no ens hem pogut resistir i hem fet la reserva per dues persones de 16h a 18h per les aigües del Mediterrani.

Azul Sailing ens ha ofert una àmplia flota entre la qual escollir, així com un excel·lent tracte personal i un indubtable coneixement en navegació, que han estat el reflex de la seva professionalitat i ens ha ajudat a decidir-nos per aquesta opció.

Com és habitual, el mar de Barcelona no ens ha defraudat, oferint-nos el millor escenari damunt l’impressionant veler d’Azul Sailing, amb el patró que ens ha acompanyat i amb una saborosa beguda a la mà, que anava inclosa dins el preu.