Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

DAY 6 #OLIMPICSUMMER

businessyatchclub
Avui m'he llevat amb ganes de sortir a navegar, per això m'he dirigit al club de navegació Business Yatchclub, del qual sóc sòcia i, això em permet accedir exclusivament a la seva flota d'embarcacions.

Com que no tinc titulació, m'he acostat al seu punt de trobada al Moll de Gregal, on m'esperava un patró de Business Yatchclub que, després de realitzar un petit briefing, ha assignat les tasques als diferents tripulants que participàvem en aquesta sortida, segons el nostre nivell d'experiència.
En aquestes lliçons de vela, els navegants amb menys experiència, com és el meu cas, aprenem els conceptes bàsics; mentre que els més experimentats poden millorar el trimat de veles i corregir els seus errors.

El J80 en què ens hem embarcat és un vaixell esportiu, ràpid, àgil, estable i senzill per navegar; però que exigeix una molt bona comunicació i moviment a bord. Per això, aquesta opció és excel·lent per als que volen guanyar experiència i aprendre a treballar en grup; sempre marcant el seu propi nivell d'exigència.

Com a sòcia del club tinc infinites avantatges com descomptes en títols nàutics i xàrter, la possibilitat d'utilitzar els vestidors i dutxes de Port Olímpic, invitacions gratuïtes a conferències i esdeveniments, etc.

A més, anteriorment també he tingut l'oportunitat de llogar un dels seus vaixells creuer per a un pla de navegació més relaxat per conèixer la costa de Barcelona de dia i de nit. Una experiència que espero repetir properament, en una sortida a les Illes Balears aquest estiu; on passaré una setmana amb un grup d'amics que disposen de les titulacions necessàries per a sortir a navegar sense patró.

Business YatchClub és una veritable escola per aprendre a navegar a qualsevol nivell, amb una flota impecable i amb un personal professional sempre a la teva disposició.