Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

DAY 4 #OLIMPICSUMMER

gastronomiaOS1
Avui, la meva parella i jo, hem vingut a dinar al Port Olímpic doncs proporciona una de les ofertes gastronòmiques de millor qualitat de Barcelona.
El bon temps, la situació i la terrassa a peu de port, fa que el Port Olímpic sigui un destí inigualable per anar a dinar en parella o amics. A més, la seva àmplia oferta permet escollir la tipologia que desitgis en cada àpat.

De totes les opcions del Moll de Gregal, avui ens hem decantat per la cuina Mediterrània, sense descartar la resta de restaurants per a properes visites.
Un cop decidit això, ens trobem amb la següent oferta:

Tapas Locas
Tapes Locas és un local dedicat a les tapes mediterrànies, arrossos i fideuà. La relació qualitat preu és excel·lent i les seves instal·lacions son noves i restaurades recentment.

El Tinglado de Moncho’s
El restaurant El Tinglado de Moncho’s és un restaurant que resulta una institució a Port Olímpic i un “must” en la gastronomia del port.

Aquest restaurant que recorda a una taberna de pescadors, té un prestigi excel•lent i menjar de qualitat. Tota la matèria és fresca, directa de la llotja, llesta perquè tot el que s’apropi esculli les peces que més els agraden i les preparin a la gran brasa de carbó natural.

El Túnel del Port
Un dels restaurants amb més trajectòria de Port Olímpic, es va traslladar al port l'any 1992, després de les Olimpíades.
La seva cuina mediterrània es basa en gustosos arrossos, fideus, mariscades i suquets.
Alguns dels seus plats “estrella” son l’entrecot de vedella al rocafort, crema de mariscs amb llamàntol o paella marinera, entre altres.

Ens ajudes a escollir restaurant? Comenta’ns la teva preferència a les xarxes socials amb el hashtag #OlimpicSummer