Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

S'acosta l'esperat Marina Day, el Dia dels Ports Esportius

Marina day dia de los puertos deportivos 2017 port olimpic
El dia 10 de juny se celebra l'esperat Marina Day, el dia dels Ports Esportius. Port Olímpic i un total de 30 ports esportius de la costa del Mediterrani, obren les seves portes al públic per donar a conèixer totes les seves activitats marítimes i les seves instal·lacions, així com per acostar-se als ciutadans.

Aquest any, Port Olímpic ha organitzat una jornada molt especial amb multitud d'activitats per a adults i nens.

Aprofitant l'impuls del reconegut Marina Day, el 10 i 11 de juny tindrà lloc una nova edició del Olimpic Market, el mercat de roba, complements i artesania per excel·lència. Port Olímpic ha organitzat aquest esdeveniment amb el mateix format i amb un recopilatori de les activitats més exitoses de les passades edicions: tallers infantils creatius (pintacares i pintura), música en directe i una àmplia oferta de marques de moda, complements i productes artesanals; que aportaran un ambient familiar i molt colorit a Port Olímpic.

A més, es realitzaran activitats gratuïtes a les instal·lacions del Centre Municipal de Vela del Port, en col·laboració amb la Federació Catalana de Vela. Trobaràs més informació sobre aquestes jornades al següent enllaç.

El 10 de juny s'estrena el Marina Day 2017, una iniciativa impulsada per l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) per apropar el ciutadà als ports esportius i gaudir d'una de les joies de la nostra geografia, el mar.

Cartell Marina Day