Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

#RUNWITHDABIZ Running nocturn pels indrets més insòlits de Barcelona.

Dabiz Muñoz Barcelona port olimpic runner entrenamiento
El passat dissabte 25 de març, més de 200 runners van poder viure l'experiència de córrer al costat d'un dels actuals cuiners d'avantguarda, Dabiz Muñoz, en el setè entrenament de #RUNWITHDABIZ. Aquest esdeveniment, en col·laboració amb Nike, es va dur a terme en plena nit a Barcelona, amb un recorregut de 6 quilòmetres, per a un públic menys exigent; o de 12 quilòmetres, per a runners més experimentats.

El recorregut va començar a les 22: 30 h en un garatge del centre de Barcelona i va acabar a Port Olímpic, on va tenir lloc l’esperada foto final amb la frase "Kiss my Airs", en referència a les sabatilles Air Max de Nike. Els runners, van passar per alguns dels carrers més transitats de la ciutat comtal així com per altres punts poc habituals i insòlits d’aquesta. A més a més, s’afegeix el fet de córrer de nit, un factor que dificulta la realització de la sessió.

Segons el mateix Xef, "l'esperit de #RUNWITHDABIZ és escenificar que qualsevol lloc i qualsevol hora és bona per córrer. Aquest tipus de sessions són una prova que no hi ha excuses, tothom pot córrer si vol”.

Font de la Imatge: Running.es