Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Port Olímpic: 25 anys d’esport, cultura i gastronomia

25 años port olimpic agenda actividades especiales
1992. L’any que va marcar l’inici d’una nova etapa a Barcelona amb la celebració d’uns emblemàtics Jocs Olímpics. Un any de canvi i de creació del Port Olímpic: l’inici de la nostra activitat.

Vint-i-cinc anys després, Barcelona és reconeguda com una ciutat global, cosmopolita, rica en cultura, arquitectura i música. Ha estat escenari de diversos esdeveniments internacionals que han contribuït a consolidar-la i donar-li projecció mundial.

Orgullosos de la nostra ciutat, volem celebrar amb tots vosaltres aquests 25 anys d’evolució i d’activitat del Port Olímpic, amb la creació i organització d’un calendari ple d’esdeveniments especials durant tot l’any; fruit de mesos de feina, il·lusió i emoció.

Prepara’t, perquè el 27 d’abril donem el tret de sortida al 25è Aniversari amb una presentació a premsa del programa previst i amb un acte inaugural destinat a commemorar i reconèixer la tasca de totes les persones i institucions que han fet possible aquest període de creixement.

El 30 d’abril i l’1 de maig, obrim les portes d’una edició especial de l’Olímpic Market, una oportunitat per a descobrir nous dissenyadors, emprenedors, moda i artistes que destaquen pel seu disseny i fabricació artesanal. Tot això, combinat amb l’oferta gastronòmica del Port, es converteix en el pla perfecte de cap de setmana, tant per a petits com per a grans.

Per a aquells fanàtics del mar i de les onades, el 14 de maig, s’organitza el "SurfAddict" Fest & Champ, un esdeveniment que presenta un programa d'activitats especials, així com el 1r Campionat SurfSkate de Barcelona. Durant tot el dia hi haurà classes monitoritzades de Surf, Paddle Surf, Caiac, Aeroyoga, Pilates... A més, tots els participants podran utilitzar les "embarcacions" i el material gratuïtament mentre no es facin les classes. Tot això, ambientat amb música surfer i menjar gratuït, es converteix en un pla perfecte per a gaudir un calorós dia de primavera al costat del mar.

Si ets amant de l’art i la pintura, el 27 de maig, s'obre la convocatòria per el Concurs de Pintura Ràpida, una oportunitat per a crear i conèixer altres artistes, organitzat pel Reial Cercle Artístic de Barcelona. La seva corresponent entrega de premis es realitzarà l’11 de juny a les 12h.

També et proposem jornades de música en directe a toc de jazz, samba i blues, per als que prefereixin venir a presenciar un recital acústic a l’aire lliure a ple mes d’estiu. El 15 de juny celebrarem el primer concert de Bossa Nova, amb l'actuació de Luna Cohen, i més endevant adelantarem noves dates de recitals musicals al port.

El dia 10 de juny se celebra l’esperat Marina Day, el dia dels Ports Esportius. Aquest any, a Port Olímpic es viurà amb un ambient familiar molt agradable, ja que s’han preparat multitud d’activitats per a grans i per a petits. Aprofitant l’impuls d’aquesta iniciativa hem organitzat un Olímpic Market: mercat de roba i complements, el 10 i 11 de juny. D’aquesta manera, s’ha planificat un cap de setmana molt especial per tal d’apropar el Port Olímpic a tots els ciutadans de Barcelona.

Si ets un apassionat del vent i la nàutica, també tenim diverses activitats pensades per a tu. El 10 de juny el Centre Municipal de Vela de Barcelona realitzarà una jornada de portes obertes juntament amb una festa dels socis i diferents activitats organitzades per a tota la família, com ara sortides en Caiac, Paddle surf i tot d’experiències nàutiques.

L’11 de juny, t’animem a que t’inscriguis a alguna de les regates que organitza el CMV, juntament amb la Federació Catalana de Vela: la regata creuer, la regata vela lleugera o la de windsurf; i que assisteixis a l’acte commemoratiu dels JJOO ’92.

Tanmateix, TraveSEAT, ha escollit el Port Olímpic com a punt d’estacionament de 100 dels seus cotxes SEAT600. Aquesta segona edició de TraveSEAT600, coincideix amb la celebració del 60 aniversari del naixement de la marca. Per a celebrar-ho, els cotxes esmentats realitzaran una travessia des de Madrid fins la ciutat comtal, on finalitzaran el seu trajecte i faran un homenatge a la ciutat que va veure néixer el Seat600 a la seva planta de producció de Zona Franca, el 1957. Tots aquells amants del motor que vulguin venir a veure aquesta col·lecció, ho podran fer el 25 de juny a partir de les 12:30 h a Port Olímpic.

El 16 i 17 de setembre es durà a terme la Regata dels 25 anys, organitzada especialment amb motiu d’aquesta celebració, i que et recordarà els motius pels quals va ser construït el Port.

Aquest és un avanç d’algunes de les accions programades pels pròxims mesos. No obstant això, per tal de convertir aquest 2017 en un any inoblidable, seguim treballant amb diferents patrocinadors per a oferir-vos moltes més activitats esportives i d’oci. Així que, estigues atent a les novetats i vine a gaudir del 25è Aniversari del Port Olímpic de Barcelona.

Segueix-nos a les xarxes socials, on podràs trobar fotografies, molta més informació i podràs ser partícip d’aquesta emblemàtica celebració amb el hashtag #PortOlimpic25anys