Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

EL CANGREJO LOCO REP EL PRESTIGIÓS SEGELL DE QUALITAT INSIGNIA

Restaurant Insignia El cangrejo loco premi
Gaudir d’un magnífic arròs caldós amb llamàntol davant del Mediterrani és una experiència que ben pocs restaurants poden oferir.

És per això que, el passat 21 de febrer, El Cangrejo Loco, restaurant del Port Olímpic, va rebre el segell de qualitat INSIGNIA, impulsat pel Gremi de Restauració de Barcelona i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i Font Vella.

El certificat Insignia s’atorga després d’una auditoria molt exigent que valora i avalua una extensa llista d’aspectes relacionats amb l’activitat, com ara la professionalitat de l’equip de sala, el tracte que reben els clients o l’organització de la cuina. Només 50 restaurants de Barcelona han superat aquest anàlisi, considerats els millors espais gastronòmics de la ciutat comtal.

Es tracta, doncs, d’una garantia de qualitat de producte i servei que eleva l’experiència gastronòmica al seu màxim nivell. El Cangrejo Loco, clar mereixedor de ser Restaurant Insignia, fa del seu privilegiat emplaçament arran de mar, un entorn magnífic per acompanyar la seva cuina mediterrània.

Des del Port Olímpic, volem felicitar a Alfonso Herrero, al reconegut xef Álvaro Rodríguez i a tot el seu equip, per aquest prestigiós reconeixement, i convidem a tothom a degustar l’excel·lència d’aquest restaurant situat al Port Olímpic.


Sobre Insignia
El Gremi de Restauració de Barcelona va detectar la mancança d’una certificació que valorés el servei i la qualitat dels espais gastronòmics de la ciutat. Així doncs, els premis Insignia neixen com una eina d’anàlisi i avaluació que només superen aquells restaurants amb una bona puntuació en cada categoria: servei, espai, organització, seguretat... Després d’aquesta exhaustiva auditoria, es valora quins locals poden ser considerats Restaurants Insignia.

INSIGNIA és, doncs, un segell de qualitat que reconeix i premia l’excel·lència en l’àmbit de la restauració.

Aquest distintiu s’ha creat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i Font Vella.

Sobre El Cangrejo Loco
El 16 de juliol de 1992, i amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, El Cangrejo Loco va iniciar la seva activitat al Port Olímpic de Barcelona.

Vint-i-cinc anys després, aquest establiment històric que roman al Port Olímpic des dels seus inicis, segueix oferint la millor qualitat en tots els seus plats i és considerat com un dels espais de referència de la nova Barcelona post-92.Restaurant Insignia El cangrejo loco premi