Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Alteracions al trànsit amb motiu de la ZURICH MARATÓ DE BARCELONA

39 edicio zurich marato barcelona
El pròxim 12 de març se celebra la 39a edició de la Zurich Marató de Barcelona.
Després de l’èxit de la cursa de l’any passat amb més de 20.000 participants, enguany s’ha volgut organitzar una edició especial coincidint amb la celebració dels JJOO del 1992 i l’inici de l’activitat del Port Olímpic.

El tret de sortida és aquest diumenge a les 8:30 AM a l’Av. Reina Maria Cristina. Es tracta d’un dels circuits més atractius d’Europa, amb un traçat plenament urbà de més de 42 kilòmetres que uneix punts turístics de gran interès pel corredor.

És per això que, aquest diumenge, hi haurà restriccions a la circulació i prohibicions d’estacionament des de les 8.30 hores del matí fins a les 15.00 hores del migdia que afectaran a tot el recorregut de la prova, així com al nostre districte de Sant Martí: per accedir a la Ronda Litoral romandran obertes les entrades 23 sentit Besòs i Llobregat, així com les sortides 23 de la Ronda en ambdós sentits. La resta de trànsit al nostre districte quedarà tallat i la circulació s’anirà obrint al trànsit a mesura que vagi passant l’últim corredor.

Es recomana l’ús de transport públic, especialment el metro, que funcionarà amb normalitat, ja que el transport de superfície també patirà alteracions. Per conèixer totes les alteracions de mobilitat accedeix al següent enllaç.

Adjuntem el recorregut del circuit i l’enllaç de la cursa, per a qualsevol dubte.