Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

SIMULACRE D'INCENDI AMB EVACUACIÓ DE FERITS

simulacro incendio port olimpic barcelona febrer
Una de les emergències greus que poden ocórrer al mar o al port, és que una de les embarcacions comenci a cremar. Per a tractar un incendi cal tenir una bona formació sobre com minimitzar el perill i socórrer les possibles víctimes afectades. És important poder preveure i anticipar-se als fets, i ser conscient dels possibles imprevistos per, així, solucionar futurs accidents de manera eficient.

És per això que, seguint el nostre protocol de seguretat i prevenció de tots els possibles riscos que puguin succeir al port, aquest mes de febrer hem organitzat un simulacre d'incendi a una embarcació amb l'equip de bombers.

El simulacre va tenir lloc a un veler, afegint la delicada evacuació de dos ferits i complicant l'escenari al planificar-la de nit. L'equip de marineria va realitzar una gran coordinació juntament amb dels bombers, executant tots els passos necessaris per accelerar l'evacuació dels ferits i evitar danys a altres embarcacions. Es va controlar l'incendi tant des del pantalà, com des d'embarcacions auxiliars, amb una ràpida i eficaç actuació.

Volem felicitar el gran treball que va realitzar el cos de bombers juntament amb el nostre personal, així com agrair la participació d'altres persones que van fer possible aquest important simulacre.