Notícies i novetats Port Olímpic Barcelona

NOTÍCIES I NOVETATS DEL PORT OLÍMPIC

 

Port Olímpic, 25 anys d'activitat

port olímpic 25 anys port olímpic barcelona 25 anys
Aquest any, tots tenim un record comú: els Jocs Olímpics de 1992, celebrats a Barcelona.

L'any que va marcar l' inici de la nova era de la ciutat, activa, original, cosmopolita i amb un especial atractiu per al món sencer. Barcelona, després de 25 anys, segueix creixent i evolucionant com ens demostren les xifres del passat any, amb rècord de turistes, arribada de creuers, infinits vols, prestigiosos esdeveniments i congressos internacionals. Una ciutat ja consolidada com a principal destinació d'oci i negoci, a nivell mundial.

Un any que va donar inici a la nostra activitat, sent el marc olímpic que va acollir els campionats de vela, amb magnífics records i excel·lents resultats, aconseguint 4 medalles d'or, en la categoria Finn amb JoséMª van der Ploeg, en 470 amb Francisco Sánchez Lluna i Jordi Calafat Estelrich, en Flying Dutchman amb Luis Doreste Blanco i Domingo J. Manrique, i en la categoria femenina de 470 amb les regatistes Theresa Zabell i Patricia Guerra, a més d'una medalla de plata amb Natalia Via-Dufresne, en la modalitat Europa.

Tots tenim un orgull especial per aquells jocs, amb una cerimònia inaugural i una excel·lent organització que va ser el referent i precedent en la celebració dels següents jocs olímpics, i que a dia d'avui, segueix sent l'exemple d'èxit i originalitat.
És per això, que volem recuperar la satisfacció que sentim tots, celebrant un 2017 amb una sèrie d'activitats i esdeveniments especials on compartirem amb els amants de la nàutica i amb tota la ciutat l'emoció de celebrar 25 anys.

Una nova pàgina web que llueix aquesta il·lusió, un segell de 25 anys que commemora aquesta fita i el propi nom del nostre port, i una interessant agenda d'esdeveniments com L´ Olímpic Market, el Marina Day, i uns altres que vestirem amb satisfacció el nostre aniversari i que celebrarem amb la màxima il·lusió amb tots vosaltres.

Més informació a la nostra nova web i xarxes socials: www.portolimpic.es